KIINNOSTAAKO TYÖSKENTELY MINSTYLESSA?

Haemme joukkoomme uutta ammattilaista! Etsimme henkilöä, jolla löytyy ammattitaito ripsienpidennyksistä ja/tai geelirakennekynsistä, sillä kysyntää näille palveluille löytyy tällä hetkellä enemmän, kuin kalenteriin mahtuu. Kaikki muu osaaminen katsotaan eduksi. Mikäli homma lähtee luistamaan, tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautua lisää, joko omalla osa-alueellasi, tai uusiin mielenkiintoisiin palveluihin, mikäli ne mielestäsi toimisivat yrityksessämme.

Tarjoamme oman työskentelyhuoneen isossa viihtyisässä toimitilassa, hyvien liikenneyhteyksien vierestä, sekä iloisen ja kannustavan työporukan. Käyttöösi tarjoamme sähköisen ajanvarausjärjestelmän, pankkikorttikoneen, työskentelymateriaalit ja tarvikkeet, sekä jo valmista asiakaskuntaa.

Toivomme sinulta ammattitaitoa, innokkuutta, vastuuntuntoisuutta, luovuutta, intohimoa ja halu kehittyä, sekä tehdä töitä sen eteen. Suomenkielentaito sekä asiakaspalveluvalmius ovat välttämättömiä.

Oletko jo yrittäjä ja kaipaat vuokratuolipaikkaa? Vai työskentelisitkö kenties mieluummin työntekijänä? Sopimus on avoin neuvottelua varten.

Aloittamaan pääset, vaikka heti jos niin toivot! Laita hakemus info@minstyle.fi ja kerro miksi haluaisit meille töihin, mitä sinulla on meille tarjota ja mikä on taustasi alalla. Lisätietoa: Minna Puroviita 0451107292