Palvelut

Alta löydät tarkemmat kuvaukset kaikista Studio MinStylen palveluista.

 

KYNNET

Toivotko pitkään pysyvät, näyttävät ja vahvat rakennekynnet? Vai olisiko sun juttu sittenkin pitkään pysyvä lakkaus oman kynnen päälle? Meiltä saat juuri sellaiset kynnet kuin sinä haluat! 

RIPSET

Onko sinulla toiveena pitkät mutta luonnolliset klassiset ripsienpidennykset vai extra tuuheat volyymiripset? Meiltä saat molempia!

Sokerointi

Sokerimassa on luonnonmukainen tuote, joka ei sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia. Säännöllisellä sokeroinnilla voidaan saada vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta. Sokeroinnilla voidaan poistaa karvoja esimerkiksi sääristä, reisistä, bikinirajoista, intiimialueilta, kainaloista, käsivarsista ja kasvoista.

KOSMETOLOGI

Meiltä saatavilla nyt myös kosmetologiset palvelut! Osaavat kosmetologimme tekevät kasvohoitoja ja jalkahoitoja Kotimaisella ekopharman tuotteilla, Jokainen hoito toteutetaan ihoanalyysin jälkeen ja suunnitellaan jokaiselle ihotyypille sopiva hoito.

Osteopatia

Osteopatia on Valviran hyväksymä tehokas, mutta hellävarainen manuaalinen, eli käsin tehtävä hoitomuoto. Hoidolla halutaan sekä helpottaa mahdollisia oireita, mutta myös löytää ja hoitaa syy oireiden taustalta.

MICROBLADING

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading -toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen. Swiss Colorin pigmentit, joita käytämme, ovat markkinoiden puhtaimmat, eivät sisällä rautaoksideja tai raskasmetalleja, eivätkä ne ole haitallisia iholle.

SUIHKURUSKETUS

Tehokas ja turvallinen tapa ruskettua! Iholle ruiskutetaan spray-pistoolilla kosmeettinen liuos, joka antaa iholle rusketuksen ilman auringon UV-säteilyä.

HIERONTA

Klassinen hieronta on vanha perinteinen hoitomuoto, jossa käsillä rentoutetaan jäykkiä lihaksia ja mieltä erilaisilla otteilla.