Palvelut

Alta löydät tarkemmat kuvaukset kaikista Studio MinStylen palveluista.

 

KYNNET

Toivotko pitkään pysyvät, näyttävät ja vahvat rakennekynnet? Vai olisiko sun juttu sittenkin pitkään pysyvä lakkaus oman kynnen päälle? Meiltä saat juuri sellaiset kynnet kuin sinä haluat! 

RIPSET

Onko sinulla toiveena pitkät mutta luonnolliset klassiset ripsienpidennykset vai extra tuuheat volyymiripset? Meiltä saat molempia!

Sokerointi

Sokerimassa on luonnonmukainen tuote, joka ei sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia. Säännöllisellä sokeroinnilla voidaan saada vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta. Sokeroinnilla voidaan poistaa karvoja esimerkiksi sääristä, reisistä, bikinirajoista, intiimialueilta, kainaloista, käsivarsista ja kasvoista.

MICROBLADING

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading -toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen. Swiss Colorin pigmentit, joita käytämme, ovat markkinoiden puhtaimmat, eivät sisällä rautaoksideja tai raskasmetalleja, eivätkä ne ole haitallisia iholle.

HIERONTA

Klassinen hieronta on vanha perinteinen hoitomuoto, jossa käsillä rentoutetaan jäykkiä lihaksia ja mieltä erilaisilla otteilla.