Jalkahoidot

JALKAHOITO

Hoito tehdään ihanilla ja hoitavilla Ekopharma Professional-tuotteilla.

Sisältää: Kylpy, kynsien leikkaus, hoito ja viilaus, kynsinauhojen hoito, ongelmakohtien hoito, hieronta ja voiteet.

Kesto: 60 min.

SPA-JALKAHOITO

Perusjalkahoidon lisäksi Spa-jalkahoidossa hemmotellaan jalkoja kuorinnalla ja naamiolla, jotka kosteuttavat ja hoitavat. Jalkahoito tehdään Ekopharma Professional-tuotteilla.

Sisältää: Kylpy, kynsien leikkaus, hoito ja viilaus, kynsinauhojen hoito, kovettumien ja känsien poisto, hieronta, kuorinta, naamio ja voiteet.

Kesto: 90 min.

CALLUSPEELING JALKAHOITO

Calluspeeling -jalkahoito on uusi, tehokas ja nopea tapa poistaa kovettumat, sarveistumat ja värjäytymät jalkapohjista.

Tämä pedikyyri tuottaa uskomattomia tuloksia helposti ja nopeasti ilman jalkakylpyä, poraa ja veistä! Hoidon jälkeen jalat ovat pehmeät.

Hoito voidaan tehdä myös kasvohoidon yhteydessä.

Tämä jalkahoito on turvallinen ja hellävarainen, joten se sopii hyvin myös diabeetikoille.

Calluspeeling tehdään AHA-happoja sisältävillä Calluspad-hoitoliuskoilla, jotka asetetaan jalkapohjiin kovettumakohtiin, jalkaterät kääritään tiiviisti muovikelmuun ja annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia. Tämän jälkeen kovettumat kaavitaan pois Calluspeeling-lastalla ja raspataan Calluspeeling-raspilla. Kovettumat lähtevät kuin ”pyyhekuminmuruset” ilman pölyä. Lopuksi jalat puhdistetaan pesuaineella ja hierotaan pehmentävällä Mavex-jalkavoiteella.

Jo yhdellä hoitokerralla saat suloisen pehmeät jalat. Hoito kannattaa uusia n. 3 viikon välein. Hoitotuloksen ylläpitämiseksi suosittelemme kotihoitoon Mavex-jalkavoidetta.

Hoitoon sisältyy aina jalkahieronta ja lisäpalveluna voit ostaa myös varpaankynsien kestolakkauksen lisähintaan 25€.