Kasvohoidot

HELEYTTÄVÄ KASVOHOITO
Pikavirkistystä ja heleytystä antava minikasvohoito. Sopii hyvin myös Ekopharman tuotteisiin tutustumiseksi.

Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, hoitonaamio, loppuhoitovoide.
Kesto: 30 min

MEKAANINEN IHONPUHDISTUS
Epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle soveltuva syväpuhdistava kasvohoito/ihonpuhdistus. Soveltuu loistavasti myös nuorelle!

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus hoitonaamio, loppuhoitotuotteet.

TÄYDELLINEN KASVOHOITO
Kokonaisvaltainen ihon tarpeiden mukaan räätälöity kasvohoito sisältäen tarvittaessa ihonpuhdistuksen ja rentouttavan hieronnan.

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus tai laitehoito, kasvo- ja decoltéehieronta, hoitonaamio, loppuhoitotuotteet.
kesto: 90 min

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Ultraäänilaite kuorii ja syväpuhdistaa, saa ihohuokosista epäpuhtaudet nousemaan ihon pintaan ilman epämiellyttävää kipua, kirkastaa ihon väriä sekä vähentää pigmenttivirheitä. Aktivoi tehoaineiden imeytymistä syvempiin ihokerroksiin. Ihosi saa tehokosteutta sekä tuntuu raikkaammalta.

Ultraäänilaitteella voidaan tehdä myös sarjahoitoa, jolloin saadaan parhaat tulokset. Sarjahoitoa saatavana myös pigmenttimuutoksiin ultran ja pH-kuorinnan avulla.

Sarjahoito -20% normaalihinnasta, ostettuna ensimmäisellä kerralla (sarja käsittää 3-5 hoitoa).

Sisältää: Alkupuhdistus, uä-kuorinta ja tehoaineen imeytys uä-laitteella, rentouttava hieronta, naamio ja hoitovoiteet.

Halutessa lisäpalveluna mekaaninen puhdistus + 10 €

TIMANTTIHIONTA

Timanttihiontalaite kuorii ja puhdistaa, kirkastaa ihonvärin, silottaa hienoja ryppyjä sekä korjaa pigmenttivirheitä. Hoitopäivänä ei tule hikoilla, saunoa tai ottaa aurinkoa.

Timanttihiontaa voidaan käyttää myös sarjahoitona, jolloin saadaan parhaat tulokset. Sarjahoitoa suositellaan myös arpien häivyttämiseen.

Sarjahoito -20% normaalihinnasta, ostettuna ensimmäisellä kerralla (sarja käsittää 3-5 hoitoa).

Sisältää: Alkupuhdistus, tehokas ja kirkastava kuorinta timanttihionnalla, rentouttava hieronta, tehoseerumi, naamio ja hoitovoiteet.

Halutessa lisäpalveluna mekaaninen puhdistus + 10 €

EKOPHARMA PH-KUORINTA

EkoPharma pH-kuorinta on AHA-happoihin perustuva kemiallinen kuorinta, joka kirkastaa ja heleyttää ihoa, vaalentaa pigmenttiläiskiä, tasoittaa juonteita sekä vaalentaa aknearpia. Sopii erityisen hyvin myös ikääntyneelle iholle.

Kuorintoja on saatavilla kahta eri voimakkuutta, joista valitaan sopivampi. Miedompi kuorinta sopii jopa couperosa iholle. Oikein hyvä myös tukkoiselle iholle.

Ekopharman ph-kuorinnoissa käytettävät hapot ovat: maitohappo (mustikkauute), glykolihappo (sokeriruokouute), sitruunahappo (appelsiini- ja sitruunauute) sekä omena- ja viinihappo (sokerivaahterauute).

PH-kuorinta voidaan tehdä myös ihoa freesaavana yksittäisenä hoitona silloin kun kaipaat ihollesi heleytystä ja nuorekkuutta.

Hoitoa suositellaan 3-6 hoitokertana n. 1-3 viikon välein, ihotyypistä riippuen. Sarjahoito -20% normaalihinnasta, ostettuna ensimmäisellä kerralla (sarja käsittää 3-6 hoitoa)

Sisältää: Alkupuhdistus, pH-kuorinta, neutralointi, seerumi ja naamio.

Kotihoitona on suositeltavaa käyttää ihoa rauhoittavia ja kosteuttavia tuotteita pH-kuorinnan jälkeen sekä kesäaikaan aurinkosuojaa. Kuorintaa tulee välttää hoidon jälkeen kahden viikon ajan.

Hoitoa ei voida tehdä, jos sinulla herpes, Roaccutan-kuuri tai olet raskaana.

Lisäpalveluina mahdollisuus valita: ripsien ja/tai kulmien kestovärjäykset, kasvojen 1-2 alueen sokerointi ja kasvohieronta