Geelilakkaukset

Geelilakka on UV- tai Led-valossa kovetuttava lakkamainen geeli, joka on paksumpi ja kestävämpi kuin kynsilakka. Sillä ei voi pidentää kynttä eikä muuttaa kynnen muotoa, vaan se toimii kynsilakan tavoin, mutta on kuitenkin kestävämpi ja suojaa kynttä paremmin kuin tavallinen lakka. Kaunis ja kestävä geelilakkaus pysyy kynsissä noin 3-5 viikkoa, jonka jälkeen sen voi uusia. Geelilakka on heti kuiva!

Kestolakkaus tehdään samoilla geelilakoilla mutta ilman että kynnen pintaa käsitellään mekaanisesti. Kestolakalla saat heti kuivat ja siistit kynnet. Sopii hyvin juhlakynsiksi sekä sellaiselle joka haluaa vaihtaa väriä viikon-kahden välein.
Kestolakkaus pysyy kynsissä n 2 vko. Ne on helppo poistaa esimerkiksi mukaan ostettavilla poistolapuilla.

RAKENNEKYNSIEN JA GEELILAKKAUKSEN HOITO-OHJE

Rakennekynsiä ja geelilakkausta on huollettava säännöllisesti kynsistudiossa 3-5 viikon välein. Säännöllinen huolto pitää rakennekynnet kauniina ja hyväkuntoisina.

Käsillä tehtävä työ, sekä kynsien kasvuvauhti vaikuttaa huoltovälin pituuteen, samoin kuin se miten huoliteltuna haluat pitää kyntesi.
Seuraava huolto kannattaa joka tapauksessa varata samalla kun kynnet tehdään tai huolletaan.

Rakennekynsien tai geelilakkauksen pysymiseksi kauniina mahdollisimman pitkään, on säännöllisen huoltovälin lisäksi otettava huomioon seuraavat seikat:

  • Älä koskaan leikkaa, pure, revi tai nypi kynsien kärkiä, eikä myöskään oman kynnen päällä olevaa osaa.
  • Vaikka rakennekynnet tuntuvat kovalta, ne eivät ole työvälineitä, eivätkä kestä sen tyyppistä käyttöä. Mitä vähemmän kynnet osuvat mihinkään, sitä pidempään ne kestävät kauniina.
  • Ole varovainen etteivät uudet (pitkät) kyntesi jää esimerkiksi kaapinovien tai vastaavien väliin, samoin on syytä olla varovainen etteivät kynnet väänny esimerkiksi avatessasi tölkkejä tai säilykepurkkeja.
  • Pidä kätesi ja erityisesti kynnet puhtaana. Kynsien alapuolen voit puhdistaa kynsiharjalla.
  • Kun kynnet kasvavat huoltojen välissä ja haluat lyhentää niitä, älä missään tapauksessa yritä leikata rakennekynsiä. Lyhentäminen pitää aina tehdä viilaamalla.
  • Jos haluat luopua geelilakkauksesta tai rakennekynsistä älä revi niitä irti sillä se vahingoittaa omaa kynttäsi vaan varaa aika kynsien poistoon osoitteessa. http://www.timma.fi/minstyle.
  • Mikäli poistat kynsilakkaa, niin käytä vain sellaista poistoainetta joka ei sisällä asetonia.
  • Mikäli kynsiin kaikesta huolimatta tulee jokin kauneusvirhe, voit tarpeen tullen varata ajan huoltokertojen väliin pientä korjausta varten, soita tai varaa aika kynnen korjaukseen.