Geelirakennekynnet

Toiveidesi mukaiset kynnet arkeen ja juhlaan

Suunnittelemme ja toteutamme toiveidesi ja tyylisi mukaiset kynnet. Meille on erityisen tärkeää, että studiostamme poistutaan aina hymyssä suin, siksi lupaamme myös toteuttamillemme kynsille viikon takuun.

RAKENNEKYNSIEN JA GEELILAKKAUKSEN HOITO-OHJE

Rakennekynsiä ja geelilakkausta on huollettava säännöllisesti kynsistudiossa 3-5 viikon välein. Säännöllinen huolto pitää rakennekynnet kauniina ja hyväkuntoisina.

Käsillä tehtävä työ, sekä kynsien kasvuvauhti vaikuttaa huoltovälin pituuteen, samoin kuin se miten huoliteltuna haluat pitää kyntesi.
Seuraava huolto kannattaa joka tapauksessa varata samalla kun kynnet tehdään tai huolletaan.

Rakennekynsien tai geelilakkauksen pysymiseksi kauniina mahdollisimman pitkään, on säännöllisen huoltovälin lisäksi otettava huomioon seuraavat seikat:

  • Älä koskaan leikkaa, pure, revi tai nypi kynsien kärkiä, eikä myöskään oman kynnen päällä olevaa osaa.
  • Vaikka rakennekynnet tuntuvat kovalta, ne eivät ole työvälineitä, eivätkä kestä sen tyyppistä käyttöä. Mitä vähemmän kynnet osuvat mihinkään, sitä pidempään ne kestävät kauniina.
  • Ole varovainen etteivät uudet (pitkät) kyntesi jää esimerkiksi kaapinovien tai vastaavien väliin, samoin on syytä olla varovainen etteivät kynnet väänny esimerkiksi avatessasi tölkkejä tai säilykepurkkeja.
  • Pidä kätesi ja erityisesti kynnet puhtaana. Kynsien alapuolen voit puhdistaa kynsiharjalla.
  • Kun kynnet kasvavat huoltojen välissä ja haluat lyhentää niitä, älä missään tapauksessa yritä leikata rakennekynsiä. Lyhentäminen pitää aina tehdä viilaamalla.
  • Jos haluat luopua geelilakkauksesta tai rakennekynsistä älä revi niitä irti sillä se vahingoittaa omaa kynttäsi vaan varaa aika kynsien poistoon.
  • Mikäli poistat kynsilakkaa, niin käytä vain sellaista poistoainetta joka ei sisällä asetonia.
  • Mikäli kynsiin kaikesta huolimatta tulee jokin kauneusvirhe, voit tarpeen tullen varata ajan huoltokertojen väliin pientä korjausta varten, soita tai varaa aika kynnen korjaukseen.