Varpaiden geelilakkaus

Varpaiden geelilakkaus tehdään käyttämällä lakkamaista geeliä, joka kovetetaan led-valolla. Samalla huolletaan varpaankynsien kynsinauhat. Geelilakka kestää varpaan kynsissä pidempään kuin sormien kynissä koska varpaankynnen kasvu on hitaampaa.

Geelilakkaus kannattaa uusia n 2 kk kuluttua tai poistattaa ne kynsistudiossaKaunis ja kestävä geelilakkaus pysyy kynsissä noin 3-5 viikkoa sormissa, jonka jälkeen sen voi uusia. Varpaiden kynnet kasvavat hitaammin, joten lakkaus pysyy pidempään. Geelilakka on heti kuiva!

 

RAKENNEKYNSIEN JA GEELILAKKAUKSEN HOITO-OHJE

Rakennekynsiä ja geelilakkausta on huollettava säännöllisesti kynsistudiossa 3-5 viikon välein. Säännöllinen huolto pitää rakennekynnet kauniina ja hyväkuntoisina.

Käsillä tehtävä työ, sekä kynsien kasvuvauhti vaikuttaa huoltovälin pituuteen, samoin kuin se miten huoliteltuna haluat pitää kyntesi.
Seuraava huolto kannattaa joka tapauksessa varata samalla kun kynnet tehdään tai huolletaan.

Rakennekynsien tai geelilakkauksen pysymiseksi kauniina mahdollisimman pitkään, on säännöllisen huoltovälin lisäksi otettava huomioon seuraavat seikat:

  • Älä koskaan leikkaa, pure, revi tai nypi kynsien kärkiä, eikä myöskään oman kynnen päällä olevaa osaa.
  • Vaikka rakennekynnet tuntuvat kovalta, ne eivät ole työvälineitä, eivätkä kestä sen tyyppistä käyttöä. Mitä vähemmän kynnet osuvat mihinkään, sitä pidempään ne kestävät kauniina.
  • Ole varovainen etteivät uudet (pitkät) kyntesi jää esimerkiksi kaapinovien tai vastaavien väliin, samoin on syytä olla varovainen etteivät kynnet väänny esimerkiksi avatessasi tölkkejä tai säilykepurkkeja.
  • Pidä kätesi ja erityisesti kynnet puhtaana. Kynsien alapuolen voit puhdistaa kynsiharjalla.
  • Kun kynnet kasvavat huoltojen välissä ja haluat lyhentää niitä, älä missään tapauksessa yritä leikata rakennekynsiä. Lyhentäminen pitää aina tehdä viilaamalla.
  • Jos haluat luopua geelilakkauksesta tai rakennekynsistä älä revi niitä irti sillä se vahingoittaa omaa kynttäsi vaan varaa aika kynsien poistoon osoitteessa. http://www.timma.fi/minstyle.
  • Mikäli poistat kynsilakkaa, niin käytä vain sellaista poistoainetta joka ei sisällä asetonia.
  • Mikäli kynsiin kaikesta huolimatta tulee jokin kauneusvirhe, voit tarpeen tullen varata ajan huoltokertojen väliin pientä korjausta varten, soita tai varaa aika kynnen korjaukseen osoitteesta http://www.timma.fi/minstyle