MICROBLADING

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading -toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen. Swiss Colorin pigmentit, joita käytämme, ovat markkinoiden puhtaimmat, eivät sisällä rautaoksideja tai raskasmetalleja, eivätkä ne ole haitallisia iholle.
Microblading lasketaan tatuointitoimenpiteeksi, sillä siinä pigmenttiä viedään ihon alle. Toimenpide ja lopputulos on kuitenkin hieman erilainen. Microblading kulmat toteutetaan karva kerrallaan manuaalisesti terällä, jossa on useita pieniä neuloja vierekkäin. Pigmentti viedään ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin. Tällä tekniikalla tehdyt kulmat säilyvät hyvinä noin 6-12 kuukautta, jonka jälkeen kulmat kannattaa vahvistaa niiden ylläpitämiseksi.

Kulmat suunnitellaan tarkasti toiveidesi mukaan ja niistä mitataan tarkasti oikeilla työkaluilla sopusuhtaiset ja luonnolliset. Microblading kulmat ovat aina uniikit ja yksilölliset. Ohuet karvat piirretään omien kulmakarvojesi suuntaisesti, jotta ne sekoittuvat luonnollisten kulmakarvojesi joukkoon. Kulmien väri valitaan toiveidesi, ihosi sävyn ja hiustesi värin mukaan. Kulmakarvat ovat keskeinen osa kasvoja ja jokaisella on erilainen tyyli. On siis tärkeää, että kerrot kaikki toiveesi kulmien suhteen, kulmat toteutetaan vain jos olemme kaikki yhtä mieltä lopputuloksesta joka sinulle sopii. Varaa siis mielellään ensin konsultaatio aika. Toimenpiteeseen kannattaa varata aikaa 2,5 tuntia, muista syödä ja juoda hyvin ennen toimenpidettä äläkä nypi kulmia pariin viikkoon. Kulmat tulee vahvistaa 6-8 viikkoa ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Ensimmäinen vahvistuskerta kuuluu aina hintaan. Seuraavat vahvistukset menevät hinnaston mukaisesti.

Katso myös tästä usein kysytyt kysymykset liittyen microbladingiin. 🙂