Sokerointi

Sokerimassa on luonnonmukainen tuote, joka ei sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia. Säännöllisellä sokeroinnilla voidaan saada vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta.
Sokeroinnilla voidaan poistaa karvoja esimerkiksi sääristä, reisistä, bikinirajoista, intiimialueilta, kainaloista, käsivarsista ja kasvoista.

Sokeroinnin etuna on, että sokeri ei tartu ihoon ja se on vesiliukoista. Sokeroinnilla voidaan poistaa lyhyitäkin karvoja ja se on ihoystävällistä.  Sokerointi aiheuttaa vähemmän karvojen sisäänkasvamista tai karvatupentulehduksia kuin vahaus. Samaa sokeritahnaa ei koskaan käytetä uudelleen, joten sokeroidessa ei synny riskiä bakteerien leviämisestä. Karvojen tulisi olla mielellään n. 2 mm pituisia.

Sokeroinnin jälkeen saunaa, urheilua ja yleisesti ottaen hikoilua olisi hyvä välttää seuraavat 12 tuntia. Kainalokarvojen sokeroinnin jälkeen deodorantin käyttöä olisi syytä välttää 12 tuntia, ja kasvojen karvanpoiston jälkeen on hyvä välttää ihoa tukkivia meikkiaineita myös 12 tuntia. Sokeroinnin jälkeen ihoa tulisi suojata auringolta ainakin seuraavana päivänä, ja ihoa ei ole hyvä kuoria heti sokeroinnin jälkeen tai seuraavana päivänä.
Säännöllisellä ihon kosteutuksella ja kuorinnalla estät tehokkaasti sisäänkasvaneiden karvojen syntyä. Sokeri soveltuu loistavasti myös ihonkuorintaan. Käyttämällä ihokarvojen kasvua heikentävää tuotetta pidennät sokerointiväliä.