SUIHKURUSKETUS

Tehokas ja turvallinen tapa ruskettua! Iholle ruiskutetaan spray-pistoolilla kosmeettinen liuos, joka antaa iholle rusketuksen ilman auringon UV-säteilyä.

Rusketusliuos värjää ihon orvaskeden uloimman kerroksen, sarveiskerroksen ja perustuu kemialliseen reaktioon. Aineiden reagoidessa ihon aminohappojen ja proteiinien kanssa, tuloksena on kaunis, ruskettuneen näköinen iho.

Suihkurusketuksessa vaikuttavana aineena on DHA (dihydroksiasetoni), jota saadaan kasviksista, esim. sokerijuurikkaasta ja sokeriruokosta. DHA ei sisällä mitään mahdollisesti haitallisia kemikaaleja ja sitä on
käytetty kosmeettisena raaka-aineena yli kolmenkymmenen vuoden ajan ilman, että haittavaikutuksia olisi ilmennyt. Aine ei sisällä alkoholia, joten se ei kuivata ihoa.

Kenelle suihkurusketus sopii?
Suihkurusketus sopii kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille, sekä niille jotka eivät rusketu tai halua oleilla auringossa. Hyvin vaalealle iholle voidaan loihtia luonnollinen, päivettynyt ilme ja tummallekin iholle löytyy
sopiva päivettynyt sävy.

Rusketus kestää iholla viikosta kahteen, riippuen kotihoidosta. Parhaan rusketustuloksen saavuttamiseksi suosittelemme, että ensimmäisellä viikolla asiakas ottaa kaksi suihkurusketusta. Sävyn ylläpitämiseksi
suositellaan rusketushoitoa, n. kerran viikossa.

Mitä ennen suihkurusketusta?
Poista ihokarvat pari päivää aikaisemmin, jotta ihohuokosillasi on aikaa rauhoittua ja sulkeutua, ettei väriaine keräydy ihohuokosiisi.
Kuori ja kosteuta ihosi hyvin, vuorokautta ennen rusketushoitoa (muista
kyynärpäät, nilkat ja polvet tai muut vartalossasi olevat, erityisen kuivat kohdat), mutta vältä öljyä sisältäviä kuorinta- tai kosteusvoiteita.

Ihon tulisi olla puhdas ennen käsittelyä (meikit, deodorantti, hajusteet, voiteet tai vastaavat on hyvä pestä pois ennen käsittelyä, jotta lopputulos on mahdollisimman tasainen).

Varaa mukaasi vanhat bikinit tai alusvaatteet, vaihtoehtoisesti saat meiltä kertakäyttöstringit rusketuksen
ajaksi. Ota mukaan löysät, tummat vaatteet, välttääksesi mahdollisia tahroja vaatteissasi sekä vaatteiden hankaumajälkiä rusketuksessasi.

Mitä suihkurusketuksen jälkeen?
Anna ihosi kuivua ennen pukeutumista. Valitse löysät, tummat vaatteet, välttääksesi mahdollisia tahroja vaatteissasi sekä vaatteiden hankaumajälkiä rusketuksessasi. Pese värjäytyneet vaatteet mahdollisimman nopeasti.

Vältä uintia, suihkua tai runsasta hikoilua rusketushoidon jälkeen 2-4 tuntia, jolloin väri vielä kehittyy. Karttaväri lähtee pois ensimmäisessä suihkussa käsittelyn jälkeen. Taputtele, älä hankaa, suihkun jälkeen ihosi kuivaksi, jotta rusketuksesi säilyy tasaisena kauemmin. Kosteuta ihoasi säännöllisesti aamuin ja illoin rusketuksen ylläpitämiseksi. Ylläpidä rusketustasi päivettävällä vartalovoiteella. Ei sisällä UV-suojaa, joten suojaa ihosi auringon UV-säteiltä.